Friday, August 20, 2010

Hotel Burj-Al-Arab,Dubai yang SUPER-Luxury!

Takat tengok gambar okeylah kut.Kalau nak jejak sana,alamatnye sampai ganyut pun takkan sampai.Bak kata adik aku,"ko tanam jelah angan2 ko tu mane tau jadi rambutan".Hahahaa..nilah bukti kemewahan Hotel Burj kat Dubai nun.Hotel Seri Malaysia bole jadi cenggini tak agak2..??

Tak tahu ape motif dia wat benda ni.
Lobby yang sangat besar.Boleh muat berpuluh2 gajah,hah!

Lawak la style bilik dy tapi comel.

Takde orang pun...


Nak wat rumah gaya camni la...


Fuh..bangge seyh klu camnila gaya living room aku.Mau time raye 24 jam available.




simple



Klu camni bilik mandi aku,sejam sekali aku mandi kut!haha..


OWH!jakuzi..I'm coming....!
Kesimpulannya,aku kena kahwin dengan anak Sultan Brunei kut kalau nak bermalam kat sini.Sumpah mahal.Semalam kat sini boleh sapu sebijik Myvi.Ape kehe..?Tak balik modal.Terlalu mahal nak banding dengan nikmat yang cume sekejap.Tak mampu la nak pergi sana.Hotel Seri Malaysia pun ok,wat?
haha..


No comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...