Saturday, November 6, 2010

Aku nak balas dendam!

Kalau September yang ada cuti 2 minggu tu pun cuma ada satu entry,Oktober lagilah jadah.Betapalah aku busy sampai tak dapat den nak menolong.(-_-') Kalau orang laen boleh spend some time diorang untuk mengupdate blog,seriously speakinglah kan,aku tak boleh.Kalau otak aku dah mengeplan,dah mem-programkan prioriti,sesungguhnya yang tak penting tu akan serta-merta ditolak ketepi.Time aku mencoret entry ni,aku ade satu lagi exam,Fundamental of Management(MGT162).Honestly,this is the subject yang paaling aku suka and aku try untuk grab 4.00 pointer untuk subjek ni,InsyaAllah..ni sir IKHMAL FADZIL (one of the best teachers that I ever found) :

Dia lecture mmg best.Sbb cara dia la aku suka subjek  MGT162.
Berbalik kepada pembalasan dendam aku,dendam yang dimaksudkan tu ialah peng-update-an blog yang tergendala dekat 2 bulan.Aku merindui jugak saat-saat carik idea untuk mengepost something tapi nampaknya pemerahan otak lebih banyak dijalankan untuk assignment2 yang Alhamdulillah...marks that i've gained agak memuaskan hati,jiwa & raga aku.Berbaloi la jugak berhempas-pulas tak tido malam semata-mata nak kejar submission date of about 7 assignments.Pergh..best gaban!
Nilah assignment2 yang perlu @ dah pon budak2 DIM1H buat :


  • IMD 101  =  1 assignments,No presentation
  • IMD 102  =  2 assignments,1 Presentation
  • IMD 103  =  3 assignments,(supposed to do a presentation but it has been cancelled)
  • MGT 162 =  1 assignment,1 presentation
  • CTU 101  =  2 assignments,No presentation


Sebulan kepenatan sampai ade segmen "meleleh" antara mom & daughter thru the phone,time study week selama seminggu tulah aku merehatkan diri *hampir* sepuasnya.Aku tak pernah sepressure ni,even time nak dekat SPM pun taklah sampai mcm ni skali tekanannya.Maybe sebab tulah SPM aku corot. tettt...    T_T
Bila dah lalui sendiri,benda ni betul2 ajar aku & provide me pengalaman yang cuuukup berguna.
Pengajaran utk diri sendiri :  Next time,buat assignment tu serta merta ye cik kak!

5 comments:

  1. student, ada masa turun naik dia. bukan anda sorang je camtu. let us strive towards excellenece! yeahh u can do it! dont give up easily k.. =)

    ReplyDelete
  2. Alright...!!
    haha..ape pun,
    finishing "aisehmen" mmg 'best'!

    ReplyDelete
  3. salam,
    amek cos Information Management ea?
    nk mitak tolong skit bleh,, add me kt contact yahoo mail please.. =)

    *dah add pastu delete la ea komen sy yg ni..huhu
    nie email sy:
    senapangkabus@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. weiii, sape guna email aku kat atas tuh!
    admin please delete email tu n comment skali..ASAP
    thank

    ReplyDelete

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...