Wednesday, December 22, 2010

Say hai2 to the previous blog of mine.

Tengok tajuk kat atas.Rasa aku ni ngek ngok tak?Kejap buat blog baru.kejap hai2 kat blog lama pulak.Ape kejadahnya ni Sha?Cmni,aku cuma nak re-post entry yang kat blog lama je.Sian diorang terpinggir camtu je.Mesti diorang rasa diorang tak comel dan diabaikan.*memang pon* So that,hari ni aku akan pindahkan sekoq2 dari blog lama ke blog baru saya yang masih berbau wangi ni.Kepada readers,do read my entries...Okey2 fine..OLD etries that will be posted soon. =)

No comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...