Monday, February 14, 2011

Assignmentssss dah sampai.

 Assalamualaikum.Saya mengepost LIVE dari computer lab UiTM Kedah.Alang2 sir belum masuk kan.First of all,ape yang aku nak tekankan kat sini,jumlah 'S' dlm word 'Assignment' kat title atas tu still lagi tak mencukupi.Budak IM la katakan.Dah sinonim dah dengan assignment tinggi gunung Jerai tu.So,buat je la.
(Kan aku nak me-reduce kadar rungut tu.Sila support & trimas in advance)

So,that.Aku maybe takkan update post unless assignmentsss & s dah habes.Sila peratikan betul2 perkataan "MAYBE".=)

Terima kasih kerana membaca dan maaf sebab ketot sangat.Some kind of retard disitu.Takut sir masuk bebila masa.
Tutuu.(Gaya aku tata roomate)
 

No comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...