Free Time : Ku Lepaskan Mu Pergi.

Assalamualaikum yuolz!Dah lama tak update.Angin malas datang ziarah.Lagipun takde topik.Carik jugak benda2 best nak menge-post tapi still tak jumpa.Ye la..takkan nak cerita pasal diri aku je.Dengan aku2 sekali menyampah.So that,sebagai penulis blog yang memahami lagi berwawasan,aku pun terai carik something interesting yang boleh menaikkan kadar trafik blog ni.Sesungguhnya trafik sangat terok kalau aku tak mejalankan aktiviti pengapdetan.Buruk sungguh number of viewers sampaikan bila aku compare trafik dgn rupa Mr.Bean yang kembang2 hidung tu,Mr.Bean kelihatan kacak berseri.

Eh2 Mr.Bean!Panjang umur.

As yuolz know,kan UiTM cuti mid sem 10 hari.
(Aku tak tau lah apa definisi "MID-SEM" tu pada UiTM cuz aku baru masuk sem 2 ni tak sampai sebulan pun.)

Seperti apa yang aku pelajari sem lepas,1st month of semester will be the Heaven-Party-Time untuk students & berakhirnya mid-sem break,bermulalah Hell-Like-Torture dengan aisehmen "assignment" tinggi 30'000 ft above sea level.Lagi2 course aku,rasa2nya penat lagi menyiapkan assignment dari study nak menghadap final.tapi takpe,seperti yang pernah aku cakap dalam entry sebelum ni,

IF WE CAN'T AVOID,JUST ENJOY!

Start 06/02/2011 ni,aku dah takleh tengok drama Korea dah.Tau je lah drama Korea tu panjang mana.Movie kalau boleh pun cuba elak.Sesungguhnya aku takkan berganjak dari tempat aku duduk kalau movie tu best tahap mahakarya cinta.Macam cerita Sydney White.Suka.Dengan jujurnya aku cakap aku dah tengok 8 kali.


*Aku baru sedar aku suka cerita2 santai camni.*

Mungkin lepas ni jugak aku dah jarang update blog.Haih...makin hancuss la viewers.But it's ok.Aku tulis blog ni bukan nak raih readers je.Aku tulis sebab memang aku terasa nak tulis.Bila ada free time,bolehla update.& sbg akhirnya,sorry cuz till the end of entry,it's still cerita pasal aku.Kata nak tukar something else,something different la kononnya.Hoho.Sabaq naa.Entry lepas ni maybe menarik sikit & bebas story of my life.tett.

Comments

Popular posts from this blog

Diploma Pengurusan Maklumat UiTM?

Checklist : Apa Yang Perlu Dibawa Ke Kolej Penginapan / Asrama / Hostel ?

Degree Story