Posts

Showing posts from March, 2011

5KAA,I Miss You Super-Much!

Image
Assalamualaikum.Selamat datang kepada first-timer & selamat bertemu kembali kepada kedua dan so on-timer.Well2,assignment dah tinggal 6.Presentation ada 2.Takpa2 & Study week tinggal berapa minggu je lagi.Uu.Takut.Entry kali ni aku nak cerita pasal ex-class aku time form 5 dulu,



5KAA (Kelas Aliran Agama) SMK TELOK DATOK,
SPM 2009.
Guys,nak dijadikan cerita kan,tadi aku pergila mandi.Lepas mandi tu,aku mintak sikit losyen Effa (roommate aku).Pastukan,losyen dia bau sebijik macam losyen yang Along (kawan baik aku,ok?) selalu bawak sekolah dulu & secara tiba2 jugak,aku rasa riiiiiiiiiiindu gilos kat 5KAA.Semua kenangan tibe2 je termuncul balik.Tears drop.
Actually,ada je benda yang boleh buatkan aku teringat kat setiap sorang budak 5KAA ni.Sampai arini,aku still ingat kedudukan diorang dalam kelas.Dari Ainnur sampai ke Shira.


Rindu kelas.Sangat!


Sometimes,bila aku pegang,atau nampak something aku akan teringat diorang.
In fact,SETIAP seorang.Serta dan merta.

1. BEDAK MAYBELLINE = AID…

Saya Berdating Dengan Mereka!

Image
Assalamualaikum guys.


Alluw..harini aku bangun awal! Semalam birthday adik kesayangan (kesayangan ke??),Muhammad Yusuf Mohd Yatim.Pagi2 lagi dah semangat nak wish tapi kan haritu jumaat?(Bukan dia sekolah ke?? =_=" ) Aku duk Kedah memang ah cuti. Lepas yang demikian,aku pun membatalkan hasrat murni aku.K fine! Last2 sampai ke sudah aku lupa nak wish.Sorry sop!
Sok2 la aku bagi hadiah.Ko aku bagi bukan nak simpan.cis!

Kebetulan gak semalam birthday skema boy DIM2H,En.Shamil Ameer kita & harini plak birthday mak cik Asmidar.So kami sebagai kawan rapat depa celebrate la birthday dua2 sekali.Berjodoh sungguh pak rep dan mak rep 2H eh?

Tak lawa kan font cake tu kaler merah.Sungguh tak artistik.Nak kena saman ni!

Malam tu kitorang pergi Tanjung Dawai.Bajet dari kereta,minyak,kek,& makan semua kitorang kongsi2 6 orang (Aku,Tiqot,Asmidar,Sarah,Sham & Abe).Serius puas hati gilos.Plan last minute jugak yang jadi.Selalu kalau kitorang plan punya hebat seminggu-2 minggu awal,sangat seri…

UiTM Kedah:Favourite Food All The Time.

Image
Assalamualaikum.


Yoyoyooow..Shasha in da' bellorg!Malam ni agak free.Assignment tinggal beberapa saja*senyum kejap*.Yeah2,malam ni agak kelaparan & tibe2 otak menggatal-gatal command jari suh type entry makanan.For those who yang tengah lapar jugak,sila maafkan otak saya & lagi satu,entry ni di post justuntuk kongsi je.Takde sebarang bentuk informative pun. =)
Korang tau,makanan kat sini (dalam kampus) boleh kata saaaama je.Dah nama pun dining & food court.Kalau nak hebat,kena turun Sg.Petani la jawabnya kan.Nak super-hebat lagi,kena rajin sikit lah lawat Penang~Food's paradise kao!Sesungguhnya saya tidak pernah lagi ke sana.One fine day nanti kot. (pernah tapi dengan family & terrible thing happened~kami sesat.Sungguh loser disitu =_=" )
Okey2,sebelum aku merepek tahapakebenda dengan lebih jauh lagi,meh aku show (off ??) kat korang apa
MAKANAN KEGEMARAN aku kat KEDAH ni
1. LAKSA KEDAH

I do enjoy this food as my dinner almost everyday.Dalam seminggu,ade la 5-6 ka…