Saya Berdating Dengan Mereka!

Assalamualaikum guys.


Alluw..harini aku bangun awal! Semalam birthday adik kesayangan (kesayangan ke??),Muhammad Yusuf Mohd Yatim.Pagi2 lagi dah semangat nak wish tapi kan haritu jumaat?(Bukan dia sekolah ke?? =_=" ) Aku duk Kedah memang ah cuti.
Lepas yang demikian,aku pun membatalkan hasrat murni aku.K fine!
Last2 sampai ke sudah aku lupa nak wish.Sorry sop!

Sok2 la aku bagi hadiah.Ko aku bagi bukan nak simpan.cis!


Kebetulan gak semalam birthday skema boy DIM2H,En.Shamil Ameer kita & harini plak birthday mak cik Asmidar.So kami sebagai kawan rapat depa celebrate la birthday dua2 sekali.Berjodoh sungguh pak rep dan mak rep 2H eh?


Tak lawa kan font cake tu kaler merah.Sungguh tak artistik.Nak kena saman ni!


Malam tu kitorang pergi Tanjung Dawai.Bajet dari kereta,minyak,kek,& makan semua kitorang kongsi2 6 orang (Aku,Tiqot,Asmidar,Sarah,Sham & Abe).Serius puas hati gilos.Plan last minute jugak yang jadi.Selalu kalau kitorang plan punya hebat seminggu-2 minggu awal,sangat serious mesti end up dengan cancel.Loser sungguh bunyinya.



Ni adalah encik Shamil Ameer kita ye.Kacak bergaya tak?Sila jangan terpikat.
Shamil available but not 'accessible'.Buat julung2 kalinya Shamil senyum.Keajaiban besar ye disitu.


Ni Asmidar.Solehah tak solehah 'awek' Shamil ni?Sila terpikat.Asmidar single mingle okey?Ni mak rep a.k.a skandal Shamil & Ouups,dia garang tau!Sila berhati2.

We're having such a great moment.Nak2 ni first time kot celebrate birthday kawan kat sini.Ok la,let the following pictures (with a little description) tell you guys everything =)


Macam tengah potong kek tunang la pulak kan.Hoho.Shamil syok.Senyum kemain lebar.Diorang buat aksi romantik cam pro je.Cheih!



Makanan yang kitorang order sungguh banyak ye tuan2 dan puan2.Harga RM48 je.Bahagi 6 sorang baru RM 8 which including : 
( Ikan siakap bakar,salad,sayur goreng,tomyam,telur dadar,ayam kunyit,nasi dan fresh orange)

Kalau makan solo2 mana dapat semua ni dengan harga 8 hengget.Dah tu tak habis siap bungkus2 lagi.Betapa lah banyaknye kan.Even Abe pun dah sampai limit.


Baru nak start makan.Semua bersemangat waja penuh keazaman okey?





Mata Abe stim okeyh?Ketahuilah ianya hanya segar pas makanan datang.ching2. =)


Okey,ni saya ambil gambar dengan birthday boy + girl.

Ada bakat jadi tokey ikan.


Itu sahaja entry kali ni~dedicate to both sham dan mida.Happy birthday Shammida! jugak Usop adik aku.Sesungguhnya,saya kakak yang berwibawa lagi baik hati akan bagi anda something balik cuti sem nanti. =)

Comments

  1. atiqa rose like this! :D sarah pun mkn dgn smngat waja jugak eh?? hee

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Popular posts from this blog

Diploma Pengurusan Maklumat UiTM?

Checklist : Apa Yang Perlu Dibawa Ke Kolej Penginapan / Asrama / Hostel ?

Degree Story