Tuesday, May 31, 2011

New Sem,New Story.

Assalamualaikum.


Hey guys.Saya meng-hapdet live dari Kolej Murni yang hoyeah still bau kilang simen.I mean,tempat tido,tempat online,tempat mandi,tempat gayut ni demm-baru lagi lah dannn sem ni still aku dapat bilik 2 orang.OYYYEAH lagi sekali.
*besok2 aku buat entry khas pasal kolej murni*

Sem 3 ni yoww I admit yang I got lot (truly LOT OF new things) & here comes the list :

  • New phone (Owh credit to my mummy.Thanks for the Xperia X8)
  • New printer (Credit to my abah.Thanks for Miss Canny)
  • New college (Thanks to UiTM Kedah.It's free right?)
  • New purse (Thanks to Adnina Shahirah.wait.oh tu aku sendiri)
  • New Baju KurungSS (Thanks to mama.Again)
  • New roommate.(MATE.Not MATES.Yeah Miss Shammida) *suppose tukar to Shammilo*
  • New LecturerSS (No credit2.I love my old lects.)
Indeed banyak je lagi benda baru aku dapat tapi terasa cam tak payah citer sume pun cam lagi okey kan.Al maklom la aku kan pemalu.


Sem ni azam nak maintain achievement.Alooloo same je cam sem lepas.Azam lagi satu nak study butut2.Takmau usharrrr2 pakwe lagi dah.Ni sem dah naik makanya haruslah dah turun hotness-nye.Turun saham dah mak ngah~ Keluar pi turun Sungai Petani pun nak kena kurangkan since dari Kolej Murni nak pegi main gate je dah lencun baju.Eyeliner pun da cair ke bibir jd lipstik.Ow nyah turun saham lagi. =.=''

Rasanya tu je nak update.Short entry.Again.Tengokla nanti kalau aku rajin.Idea nak tulis dah ade cume malasz las gilos naks updates kans?Nak type lagi.Tapi fortunately wireless memang best kat sini.Shuuh la kao berok celcom.modem nak campak tasik tepi food court nun.

BEROK CELCOM : Berlagak ko eh.Ko tengok nanti aku pedajal PcNiaga.
SHASHA : *dengar mp3 sambil ikut nyanyi sama*
BEROK CELCOM : huuuuwwaa..mummy!!

Thats all guys.See ya. ;]






No comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...