Result nak keluar dah!

Assalamualaikum.


Hey guys.Besok result dah keluar.UiTM sekarang dah senang.Tak payah nak campak2 pinggan Arcopal,campak Sony Ericsson Satio,lambung2 Ipad sebab bengang 'traffic jam' semua nak tengok result kat student portal.Kitorang boleh cek terus kat E-mail masing-masing. sebagai seorang yang normal lagi gelabah,memang honestly aku gabra.


 butterfly in stomach I.yeouu ade..?



Aku tak tahula sama ada boleh kekalkan performance macam result semester 1 yang....Okaylaaaaa~ tu.

Just harap yang result yang aku dapat betul2 setimpal dengan apa aku usahakan also,penat lelah aku semester 2 dengan research2,pameran 'BUCKS-SUCKER' & study sampai awal pagi tu berbayar dengan keputusan yang memuaskan. Lagipun kemunculan 
'lecturer-yang-relax-dan-cool-tiba2-berubah-jadi-hati-kering' 
tu tambahkan gelabah aku,Takut doe dia tanda separuh hati & jiwa raga dia/tanda betul2 ikut skema-skemu yang UiTM bagi.

Paper sem ni susah2.Aku tak mampu nak jawab sambil senyum pun seperti yang aku buat kat final sem 1 dulu di mana aku jawab sambil nyanyi2 lagu spongebob lagi sebab soalannye....
okaylaaa~ (again)


UUUUU..who live in a pineapple under the sea..?????

Ape pun,sapa2 yang baca entry ni,hope dapat doakan yang terrrrbaik untuk aku.Aku ade  kira2 14 jam je dari sekarang & yeah,thank you.. =)

Comments

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Popular posts from this blog

Diploma Pengurusan Maklumat UiTM?

Checklist : Apa Yang Perlu Dibawa Ke Kolej Penginapan / Asrama / Hostel ?

Degree Story