Wednesday, May 25, 2011

Result UiTM dah keluar.

Assalamualaikum.


Hey guys..whats'up? Result aku dah keluar.Alhamdulillah.Seronok?Erm..
Okaylaaa~

Macam dalam status facebook aku,seriously aku sangat-sangat tak expect boleh perform lebih baik dari 1st semester.Semua orang tau 1st sem just basic tapi entahlah rezeki aku dan kawan2 kot,ramai yang improve sem 2 ni.Again.Alhamdulillah.


*click klu terasa nak enlarge*

Kepada lecturer BEL260 : Terima kasih madam.Madam orang pertama kasi saya A dalam examination english selama 12 tahun saya belajar dari darjah 1 & madam terlalu chumel.Boleh tak jangan chumel sgt?geram.
Terima kasih Mdm.Noor 'Izzati Ahmad Shafiai.
Target yang sepatutnya : 3.67

Kepada lecturer CTU151  : Terima kasih banyak ustazah.Ustazah memang sporting gila.Love you soo mush mush mush.
Terima kasih Ustazah Salmah Hussain.
Target yang sepatutnya : 4.0 

Kepada lecturer IMD152 : Terima kasih Miss.Saya banyak melangak time lecture.Certain part je saya betul2 fokus.I'm sorry.Ape pun,miss banyak tolong time assignment & yaa..You sangat chun.
Terima kasih Miss Seri Intan Idayu Shahrul Asari 
Target yang sepatutnya : 4.0

Kepada lecturer IMD155 : Horait sir,terus terang lah kan memula dulu saya tak suka subjek sir.Time kelas pun tak take notes until one day saya rasa rekod sangat menarik sebab dah faham.
Terima Kasih En.Asmadi Mohammed Ghazali
Target yang sepatutnya : 3.67

Kepada lecturer IMD156 : Sir..deepest apologise to you sebab banyak ponteng.Tapi since saya tak fofuler so that takdelah you noticed kan.Tu la best orang low profile ni.I'm sorry & yessh...
Terima kasih En.Asmad Rizal Umar.
Target yang sepatutnya : 3.67

Kepada lecturer IMD157 : haluu sir.sir la lect paling menakutkan dengan carry mark yang perh memang kontot la.Takut tau.Nasib subjek sir tak susah sangat.Takyah study teruk2 cam subjek lain.Ape pun hope you boleh sporting balik cam dulu.
Terima kasih En.Wan Mohd Hafiz Wan Hasnol
Target yang sepatutnya : 3.33

Kepada Ustaz HKR111 : Hai ustaz.Saya selalu plan nak tido time HKR.Sorry.saya suka dengar ustaz ceramah bab2 kahwin ni.Terima kasih bagi A+.Tak sangka sebab saya dah ponteng 2 kali.Upps.
Target yang sepatutnya : 3.67

Alhamdulillah.Semua target tercapai.

Itu sahaja.Entry ni lebih kepada nak berterima kasih kepada lecturer2.Hope next sem lecturer hokay2 belaka macam lecturer sem 2.Nak doa banyak2 & yaa..thanks jugak kepada kengkawan yang bantu aku dapatkan nota & explain macam2 kat aku.Tengkiyyouu y'all.

p/s : Congratzz DIM2H.Ramai yang improve ni..Lets keep it up!

9 comments:

  1. congrats syg! 4 flat tu.. congrates congrates congrates & maintainkan dean's list k.. =)

    ReplyDelete
  2. thanx aida..
    i'll try my very best..
    aida pon kena maintain dean hokay.. ;D

    ReplyDelete
  3. congrat akaak!nanti boleh ajaar sy ye..HEHE..

    ReplyDelete
  4. thank you dik..ajar..??InsyaAllah... =D

    ReplyDelete
  5. Cik seri intan idayu. She is a friend of mine while we both were studying.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade x no contack miss seri intan idayu tu...huhuhu

      Delete
  6. 4 flat? Gile kentanggggggg! Nak tips pleaseeeeeeeeeeee nak merasa gak 4 flat!

    ReplyDelete

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...