Posts

Showing posts from July, 2011

Kembali menaip-Kisah Xperia X8,Subjek Sem 3,Dinner & Sport Day.

Image
Assalamualaikum


Ni betulla 'web'-site kan?Dah bersarang 7 keturunan tarantula dlm blog ni.Ada banyak faktor kenapa aku stop berblogging.1st malas,2nd malas,3rd takde masa (eleh gedik),4th internet menopause,5th ade someone 'kacau' aku,dahtu membebel dy tak suka blog2 bagai sampai aku pun ter-down.K fine la thambey.Hang tak suka,hang punya pasai la.*tapi tak berani cakap depan*
Aku pun dah jarang ber-blogwalking nih.Entry Mr.K pun kadang2 baca kadang tak & same goes for Fatin Liyana,Unstudlife,Langit Ilahi,Batu Kerikil  & so on la.Life aku sekarang?Sedikit tak best & I've to admit that I miss my life in semester 2.Almost everything went smooth.I mean yeah,really. Dari kolej, bil.subjek,lecturer, jadual kelas,finance,result : 
Almost-perfecto de'amor.(shasha yatim,2011) Tapi benda kalau sampai bila2 smooth sailing sangat alamat tak matured2 la beb.
XPERIA X8
You know,aku ade 3 close+tight pre-lawrian friends named Fatin,Naja & Melvin.Kalau keluar @ maka…