Friday, September 9, 2011

DESIGNING WEB

Assalamualaikum.
Short entry.

Malam ni Shasha TAKNAK tidur.I'm on my way to design,okay2... re-design Sony Ericsson website by using Adobe Dreamweaver.Gonna submit that web on Sunday morning.Hebat tak hebat.Tahap busy aku sekarang adalah undescribable.Lepas Dreamweaver,Macromedia Director MX menanti saya.Dalam masa yang sama kena siapkan Projek Cooking Education & prepare untuk Encyclopedia Exhibition.Muahahaha dan ha.What a pack schedule.Wish me luck ek.Subjek Web Design,fuh,paling hebat aku boleh target pun B+ OK.Paling HEBAT.Multimedia?Kalau dapat B,sujud syukur terus.Susah gila sem ni.Sesusah-susah sem 2 adalah sesenang-senang sem 3.Serius la kalau sukses grab even 3.5 ni,memang boleh register 7 wonders of the world.

7 comments:

  1. eh ada ek subjek web design dalam course shasha? dreamweaver, sonang jo.. hari tu wat projek pun guna dreamweaver gak, try usha sini

    http://aidaeffa.blogspot.com/2011/08/mini-project.html

    tapi projek i ni simple je.. :)

    ReplyDelete
  2. You and B+ are synonymous.

    You are currently in another level because you're the best of both world.

    Anyway they already have you name for wonder(ful).

    3.5? hahaha

    ReplyDelete
  3. aida : kitorang pulak kena re-design corporate website.
    Kind of complicated cuz kena ada javascript,css semua.(SEKARANG NI DLM CONDITION NAK TERMUNTAH DAH.almost 24 jam depan laptop.Berhenti utk solat n buat kopi je.)

    pray for me ya.Really wish my project will gain high marks.Nnt dah siap org letak dlm blog jugak =)

    ReplyDelete
  4. anonymeee : Haha..I think I kno la you sapa.. :)

    ReplyDelete
  5. God.
    Kantoi.
    xlah saya bukan dia.

    ReplyDelete
  6. shasha...wa tak sangka kos ko ada web design skali...dasat la lu der..he3

    ReplyDelete
  7. Nightroad : Haha..dasat tu takler.ovalahyeouww. ;D

    ReplyDelete

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...