Saturday, October 8, 2011

END OF SEM 3

Assalamualaikum.

Shasha Yatim bersiaran langsung dari Perpustakaan Sultan Badlishah yang sejuk dan...tu je kot.Baru balik dari Central Square,Sg.Petani jalan2 dengan classmate ter-tayunk.(ewwww) Berakhirnya exam Instructional Media Application pagi tadi maka berakhirla sem 3 yang penuh tension.Aku harap aku tak jumpa lagi dengan mana2 subjek sem depan.Terutamanya subjek Multimedia & BEL311.Final susah okey.Takut gila result drop habis.Usaha dah,study whole night pun dah,minum berlori-lori nescafe pun dah so what I have to do now are just tawakal & doa je.Aku dah buat yang terbaik sehabis baik yang aku boleh buat.Walaupun tak sedap hati, still kena terus fikir positif.Harapan still ada till the day result depan mata.

Satgi library nak tutup dah.Takleh taip panjang2.Sem ni memang banyak dugaan.Serius.Dengan carry mark yang menakutkan,dengan final exam yang tak menjamin.Owman.Walaupun sem lepas practically busier than this sem,but I miss semester 2.Everything went smoothly.


Bai2 UiTM,see you next semester.Gonna missh yeouw.Aww.
P/S : Dah nak naik sem 4.Oh men seniornya seniornya.Rasa cam dah makin tak laku.Muahaha.Ok tak lawak.

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...