Friday, November 4, 2011

Result Sem 3

Assalamualaikum

Hey guys.You know,harini resut UiTM keluar & happy?50-50 but still bersyukur.Alhamdulillah.Takde ape nak dicakapkan since result drop gila2 punya.What to do.Ni mesti usaha tak cukup.Seperti yang dijanjikan,this is my result :

klik utk enlarge

GPA jatuh gedebuk camtu je.Paling tak boleh blah,tengok arrow tu.Those two subjects dah terbalik gred! Serius tak sangka multimedia boleh dapat A & clueless kat web design tu.Curious.Part mana yang aku silap? I thought I'll fail the IMD205 & grab such a good gred in IMD208 but obviously dah flip-over.

I'm not in a good mood today.I'm sorry. =[


P/S to myself : Siap sedia untuk struggle SEM 4 nanti,Shasha Yatim.!

5 comments:

  1. waa congrats syem! proud of u, dapat maintain dean list every sem. caya lah! :)

    moga dapat ANC at the end of ur diploma soon :)

    ReplyDelete
  2. wahai genius
    congrats x1007
    apalah yang anda makan untuk breakfast.

    ReplyDelete
  3. aida : thankyouww girl! tapi result taklah hebat cam aida.*rendah diri.rendah diri*

    ReplyDelete
  4. anonymous : if i wss a genius then i'm supposed to grab A for web design. =_='
    selalu tak breakfast.Makan tngahari terus.. =D

    ReplyDelete

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...