Wednesday, December 28, 2011

Title-less

Assalamualaikum

Aku tak tahu lah nak buat apa dengan blog ni.Serius.Aku dah terlekat dengan twitter.Sekarang aku babbling kat tweeter je instead of using this blog.Tweets pun dah masuk 500 tak sampai sebulan pun create akaun.See betapa gila aku tweet.Sebenarnya 500 tu pun sikit.Lagipun thru tweeter lebih save time.Asal pikir je publish.Pikir je publish.Pikir je post.Post je pikir.Eh.Tak payah buat ayat panjang2 satu hal lagi.Serius.Another thing is,follower aku tak ramai.Ada la dalam 11 orang.Kalau berminat nak follow just click on this ShashaYatimTwitter.But guys,same goes to FB,I've the habit of filtering.Never approve sembarangan.Adios. =)

2 comments:

  1. twitter addict..ha3..follow twitter aku...

    ReplyDelete
  2. keep updating ur blog peh-lis. coz i dont have twitter acc (well i kan buta IT) :P

    ReplyDelete

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...