Friday, April 27, 2012

Result Sem 4's out!

Assalamualaikum

Hey y'olls.Welcome back to the regular readers, big bright hello given to you first timer & I'm expecting friends,relatives here,so do the UiTMers & UiTMers-to-be. Result UiTM baru keluar pagi tadi. Pukul 5 lagi aku dah bangun bukak e-mail (UiTM bagi result thru e-mail student so that takde student bising system hang) Tak kuasa mak jah nak mengamuk2 pukul 9 pagi kat student portal tuh. Biasa ah.Masa2 kritikal camtu memang perangai gonjeng dia la nak jammed2 macam pagar sekolah time budak balik.

Alhamdulillah, no C+ for this sem. Not a very good pointer for me, CGPA keep running down the hill. Too much A- & in a nutshell, this sem's result dissappointing.

*Click to enlarge

Kepada student part 4 sem depan,seriously sem 4 banyak baca.Banyak sangat.Nak termuntah itu normal.Pening2 tu wajibulghunnah.Jangan risau.Tak payah cek doktor. Untuk batch kami, killer subject tu..tu yang IMD256 : Management of Records Center tu. Lebih killer dari IMD259 : PC Maintenance. Semester 4 best sikit, & relax lagi dari semester 3.Dowwory lah.

Tu je nak cerita.Down sikit sebab tak capai target.To IMers Part 4 sem depan,silalah grab pointer lebih baik dari Shasha Yatim nih.Yukenduwit.Yeah.Uhuh

P/s: Next stage,Final Semester.Smells Like Senior Spirit! InsyaAllah 4flat! <-- berangan tu harus.

12 comments:

  1. Oh please. I'm a moron.

    ReplyDelete
  2. syeemmm! congrats congrats congraatttssss! caya lah maintain dean's list every sem. tabik springgggg!

    KUIS punya DL dah naik 3.75. tgh2 berdebar2 tunggu result kuar ni, maybe next week kot.. huuuu pray for me! :)

    ReplyDelete
  3. fullalaa..tinggi gila.org doakan aida 4 flat terus.!

    ReplyDelete
  4. congratz dear! best of luck for ur last semester, i now u can. ;)
    4 flat ok!!! btw, we're same, got A- for management of records center.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak..InsyaAllah i'll try hard for 4 flat! :D

      Delete
  5. congrats :)
    tapi takut bila akak kate sem 4 lagi senang dari sem 3. ainur sem 3 next sem. wooo. seram O.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn risau dik..work hard,study smart,doa. InsyaAllah pointer mesti mantop! ;)

      Delete
  6. Huyooooooooooo congratsssssssssss ! :D

    ReplyDelete
  7. wow!takot pulak.. sy next sem part 4..btw, congratz for your result...hebat lah sebab dpt maintainkan DL :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih maz. Study betul2 untuk sem 4 okey? harus gigih! ;D

      Delete

Thanks for dropping by :)

Life : Married? Checked!

Assalamualaikum By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jump...