Posts

Showing posts from February, 2013

Degree Story

Image
Assalamualaikum

Hey audiens. Lama aku tak update page ni. Sejak dua menjak kerja ni jadi sangat busy, so masa rehat kat rumah tu betul-betul aku guna pakai dengan sebaik mungkin. Nak tengok TV, nak online, nak berjimba, nak berdating. Eh? <-- Mohon abaikan. Ni kejap lagi Chinese New Year, dapat la aku cuti 2 hari. Tu yang tetiba mau hapdet. 
Seperti yang telah disebut dan dicanang-canang hebat bagaikan hebat sangat dalam entri lepas, diploma dah berjaya diatasi, diperangi dan ditepis dengan gemilangnya & sekarang musim member-member UiTM aku kecoh pasal degree. Untuk mereka yang masih biol-biol mereng, budak-budak diploma (UiTM je lah yang aku tau, U lain,cerita lain) yang dah berjaya tamatkan diploma dengan jayanya akan diberi jalan mudah oleh pihak UiTM untuk sambung ke peringkat Sarjana Muda. Means that, kitorang tak perlu bersaing teruk-teruk untuk dapat tempat to further Bsc. Bagaimanapun, dalam mudah-mudah tu, sebenarnya takdelah mudah sangat pun since pelajar UiTM bukan …