Posts

Showing posts from June, 2013

Happy Graduation, Shahirah Mohd Yatim!

Image
Assalamualaikum.

Dah lama betul aku tak update. Nak kata busy, takdelah busy mana pun life degree ni berbanding diploma. The becoming 3 minggu last ni mungkin busy, tapi minggu-minggu sebelum ni, kalau aku cakap life busy nak mampz, dosa besau lah aku tipu korang ni ha. Surprisingly diploma years JAUH LAGI PENAT. Aku tak sure adakah sebab aku dah terbiasa penat time diploma or memang degree takde kerja sangat. Kita tengok semester depan macam mana sebab aku plan nak ambik course elektif  information system. Gigih ni nak ambik IS sampai terbeli (TER?) lappy-lepau yang baru. ihix hix hix. Al-maklum la netbook itew yang somey molek tu tak support sangat software yang berat.
Okay kay uols, entry kali ni nak cerita pasal Istiadat Konvokesyen UiTM ke-78 yang baru berlangsung 21 Mei lepas atas permintaan kebanyakan junior. (Atas permintaan tu. Tak tahannn). First time, diulangi, for the first time in my life aku merasa graduation bagai ni sebab sebelum ni kan aku sekolah biasa je. Takat na…