Degree : Result Semester 4

Assalamualaikum

Bertemu kembali. Entri kali ni, macam biasa bawak khabar result namun result kali ni tak mengancam macam result sem lepas. Lulus tu lulus, lepas tu lepas cuma a bit dissappointed sebab sedar diri tak beri seluruh jiwa raga sem lepas. Asyik nak maaaaaain je. Ni lah jadinya. GPA drop, CGPA drop.


Lagi menyakitkan hati, si Sarep Masahor tu lagi tinggi pointer dari aku. Oh, you don't know Sarep? He's my official rival here apart from Si Hidayah Deqno. No matter what pointer they got, they're still my rival. But nevermind, bila fikir balik, aku bukan datang belajar untuk pointer semata. Pointer tu cuma untuk kasi puas diri sendiri, kasi puas hati mak abah. Sian beliau-beliau hantar ambik, hantar makanan, kirim duit semua lepas tu aku bagi result hampeh. Tak mau la cenggitu. Alang2 dah study, study biar sampai termuntah muntah. Ramai lagi kat luar sana yang nak sangat sambung tapi takde rezeki. Kita yang terpilih ni, jangan la sia-siakan.

Semester 4, belajar memang best. Aku suka apa yang aku belajar. Baca nota library dengan baca nota rekod, completely different feeling tu. Plus, lecturer best. Lecturer record memang best-best atau aku belum jumpa lagi yang tak best? Ahaaa.

Ok gagals & geguys, that's all kali ni. Goodbye olls!

Comments

  1. please use engrish as yours are fabulous.

    ReplyDelete
  2. anyway talk nonsense is not your expertise. dont lie to your readers. you talk with fact.

    ReplyDelete
  3. anyway talk nonsense is not your expertise. dont lie to your readers. you talk with fact.

    ReplyDelete
  4. Congratsss! DL again, nyampah nyeee kte. Hahahhaha. Moga DL will be yours forever :)

    ReplyDelete
  5. Sbjek elek library tu susah tak kak?ad kena mngena dgn aacr tak?

    ReplyDelete
  6. Hai kak, nak nota2 and asignment akak yg lepas2 untuk dijadikan contoh boleh x?ni email kta vios9394@yahoo.com. TQ

    ReplyDelete
  7. kak, boleh share tips belajar tak? especially tip nak faham dan hafal :)

    ReplyDelete
  8. kak, boleh share tips belajar tak? especially tip nak faham dan hafal :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Popular posts from this blog

Diploma Pengurusan Maklumat UiTM?

Checklist : Apa Yang Perlu Dibawa Ke Kolej Penginapan / Asrama / Hostel ?

Degree Story