Posts

Showing posts from September, 2014

Degree : Sem 5's Result!

Image
Assalamualaikum

Hey guys. Long time no see. Well macam la blog aku ada pembaca tegar. Kahh. Nevermind. Result dah lama keluar actually but it took me about 2 minggu baru nak update. So busy working mayesss off kat Institut Jantung Negara, you know, little practical thingy (Aku akan update later). Okay straight to the point.
Ulasan tuan tanah : Result sangat teruk, hampeh. I was so devastated aku nangis 2 jam tanpa peduli orang sekeliling. I thought aku dah buat well enough but then there you go. My result said, "This time, it's not yours anymore".


Some people said, "Alah benda biasa. Tu yang aku rasa selama ni. Sabar je la weh". Mmkay. "First time rasa" is totally different than "Dah biasa rasa". Just so you know. To spice up kan lagi cerita, one of the subject yang aku score B up there was supposed to be A, diperakui oleh pensyarah yang mengajar tu sendiri. But shite happens. I don't know how the system works yang menyebabkan the A ter…