Posts

Showing posts from March, 2015

Diploma Pengurusan Maklumat IM110 - FAQ

Image
Assalamualaikum
Dan salam satu netizen. Selamat datang for the first timer. Yes I'm expecting you to be here and welcome back regular readers <-- (abah kau lah yakin gila ada regular readers kahh). Di saat aku taip ni, my inbox hampir meletup ditembak soalan yang bermacam-macam dan BERULANG. Hence, aku ambik keputusan untuk write this entry up, teristimewa untuk kanak-kanak lepas SPM yang BERCADANG nak ambik course ini, atau, yang dah terlanjur (HOI HOII) okay kay, dah terlanjur DITAWARKAN course ni. Nampaknya kanak-kanak post-yespiem memang nebes-nebes belaka ye. Okay lagi tu. Ada mak abah kanak-kanak pun pm KakaCacaa tau tanyakan pasal course ni. Syabas mommy daddy sekalian. Tu tandanya anda ambil berat. Thumbs up.

Usaha. Taqwa. Mulia gitchew
Okay straight to the point; here I present you Frequently Asked Question yang para kanak-kanak selalu dok tanya dan tanya dan tanya :

1. "COURSE NI MEMANG FULLY ENGLISH KE?" Meh sini KakaCacaa awak jawab. Kalau dah nama UiTM, b…