Posts

Showing posts from July, 2015

Single Woman Checklist!

Image
Assalamualaikum 
The latest entries banyak sembang pasal study kan? Well now it's time for me to update something that might appear not so beneficial for you guys punya study. Tapi mungkin entry ni boleh tolong korang dari segi yang lain?



Entering 23 without officially engaging myself with somebody, senang cerita still takde calon yang aku boleh plan macam-macam tentang future kelak, somehow depressing because honestly, I want to settle down by 25 paling lambat. Takde pun sebab kawan-kawan rancak kahwin, aku sibuk nak kahwin jugak. Aku just nak tahu siapa manusia misteri yang boleh terima baik buruk aku ni. I do befriend *quite close* with some men but, to be frank, I can't see quite clear the destination I'm heading to with those guys. Some people said, "Ala lambat lagi 25,pfft." If aku dah ada calonnya lah then Yesssza memang lambat lagi. But, dengan condition sekarang yang total loner, nak kenal, nak rapat, nak ada feeling2 semua it takes at least one year. Cam…