Life : Married? Checked!



Assalamualaikum



By the time I'm writing this, cukup 3 bulan seorang Shasha Yatim sah jadi isteri Mohd Ikram Zaidi yang aku jumpa time praktikal. Yes tempat praktikal pun boleh jadi tempat cari jodoh tau. Aum. Cuma, time intern dulu, aku takde sibuk pun cari teman hidup sebab macam dah redha. Ada, ada lah. Takde sudah, teruskan hidup. Lagipun berderet Single Checklist iols. Tapi bila tak cari tu, time tu lah Allah hadirkan dia.


Jumpa Bulan Februari 2015

.
Kenal Bulan Mac 2015


.
Serius Bulan September 2015


.
Jumpa Parents Bulan Disember 2015


.
Datang Risik Bulan Mac 2016


.
Hantar Rombongan Julai 2016


.
Nikah Oktober 2016


Nampak mudah? Tak. Tak semudah itu. Kalau sehari tak nangis stress tu maknanya bukan nak kahwin la tu. (Eh kau je yang nangis-nangis kecohh) Honestly husband pun takde simpanan sebab baru je kerja but he manage to save up to certain amount yang tak boleh nak sebut sebab MashaAllah banyak before October 2016 just to marry me. Paling sedih kadang-kadang tanya lunch makan apa? Nasi & Telur, roti or tak makan pun. Alahai. Yang tu memang terpaling terharu. I couldn't say much. I just can't tell how much I adore him and I hope this marriage last till death do us apart. For me, he's perfect. Thank you for everything, Mohd Ikram Bin Zaidi  and top of all, Thank You Allah for sending him  ^_^-




Comments

  1. Woah dah kahwin? Tahniah...tahniah...semoga berbahagia selamanya :D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Makin besau bumper nanti

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for dropping by :)

Popular posts from this blog

Diploma Pengurusan Maklumat UiTM?

Checklist : Apa Yang Perlu Dibawa Ke Kolej Penginapan / Asrama / Hostel ?

Degree Story