Posts

MUET Result

Image
Assalamualaikum.


Hello guys.It's been a while right? You know,aku memang malas gila nak update blog dah sejak ada twitter ni.Tapi dah 2 hari twitter aku takley bukak.Pagi tadi aku try tweet lagi ada la dlm pukul 7.30 pagi pastu biarkan sampai pukul 3 petang since lambat gila tweet aku tu nak appear, & suprisingly tak habis2 lagi dia pusing2 (buffering) & I was like.. . . . . . . . . . . . . . . .

Title-less

Assalamualaikum

Aku tak tahu lah nak buat apa dengan blog ni.Serius.Aku dah terlekat dengan twitter.Sekarang aku babbling kat tweeter je instead of using this blog.Tweets pun dah masuk 500 tak sampai sebulan pun create akaun.See betapa gila aku tweet.Sebenarnya 500 tu pun sikit.Lagipun thru tweeter lebih save time.Asal pikir je publish.Pikir je publish.Pikir je post.Post je pikir.Eh.Tak payah buat ayat panjang2 satu hal lagi.Serius.Another thing is,follower aku tak ramai.Ada la dalam 11 orang.Kalau berminat nak follow just click on this ShashaYatimTwitter.But guys,same goes to FB,I've the habit of filtering.Never approve sembarangan.Adios. =)

Lads,Bukan Salah UiTM

Image
Assalamualaikum.


Hello there.Greetings to the first timer,welcome back to silent readers &  I know you'll be here again, my adorable followers.Shasha will always sayang korang.*hug tightly* Yeah,I'm still in the beginning of semester & seperti biasa, awal semester sememangnya heaven! Indescribable heaven. Bayangkan aku boleh run for Eyeshield 21 yang 145 episode tuh tak sampai 4hari & khatam Ouran High School (26 episod) about sekali harung. Aku sendiri pun terasa macam "wow!" .& sure la kan sepanjang 'marathon' tuh I fall for Hiruma Youichi & Suou Tamaki over & over again. You know,fall for anime's character ni somekind of disease yang aku hidap sejak bergelumang dengan Detective Conan. 
Homaii. Aku state benda yang tak perlu lagi.  *Another one natural disease*


Okey.Back to the top.As you already know, aku sekarang study kat UiTM.Universiti Teknologi Mara branch Kedah & sebelum aku membebel dengan lebih lanjut lagi,meh sini aku b…