Posts

I'm back : SEMESTER 4

Image
Assalamualaikum

Hola hey male & female sekalian. Lama GILA tak update.Last pun Februari.Malas nak update sebenarnya.Banyak draft je.Banyak GILA.(Gila lagi). There are so much things to talk about but when the laziness takes place, kthanksbai la jawabnya. Lagi2 dah ada twitter yang way simpler dari blog lagi la cam makruh nak update benda alah oren ni. Siapa ada twitter boleh la follow.Tu kat tepi kiri tu,ada box kicik kaler biru,klik je.

SEMESTER 4 DIP.in INFORMATION MANAGEMENT.
Actually aku nak cerita pasal semester 4; assignmnet,research yang tak berapa nak research, majalah yang tak rupa majalah & barisan syarikat2 impiana ciptaan sendiri yang melalut tahap dewata monyet.Kalau sem 1 aku boleh kata "Sem Macam2 Hal", Sem 2 "Sem Research", Sem 3 "Sem Kreativiti", Sem 4 ni secara ringkasnya boleh la aku klassifikasikan sebagai "Sem Bina Syarikat".  Sebab dalam 6 subjek, 5 of them perlukan kitorang merepek meraban cipta organisasi sendiri.

I…

MUET Result

Image
Assalamualaikum.


Hello guys.It's been a while right? You know,aku memang malas gila nak update blog dah sejak ada twitter ni.Tapi dah 2 hari twitter aku takley bukak.Pagi tadi aku try tweet lagi ada la dlm pukul 7.30 pagi pastu biarkan sampai pukul 3 petang since lambat gila tweet aku tu nak appear, & suprisingly tak habis2 lagi dia pusing2 (buffering) & I was like.. . . . . . . . . . . . . . . .